Palvelut

Hiusten leikkaus

Hiusten leikkaus on kaiken A & O. Siksi kouluttaudunkin säännöllisin väliajoin leikkaus ja muotikursseilla. Luon leikkaukset ja kampaukset ammattitaidolla ja luovuudella juuri sinun tarpeisiin ja tyyliin sopivaksi, niin naisille, miehille kuin lapsillekin.

Hiusten värjäys

Hiusten värjäys - Kampaamo-Parturi Nina's Lifestyles, Satamakatu

Ajatuksenani ja tavoitteenani on luoda yksilöllinen ja persoonallinen värjäystulos asiakkaani hiuksiin. Käyttämilläni väreillä saadaan aikaan kestovärjäykset,värinpoistot, sävytykset, värihuuhtelut sekä raidat.

Hiusten kihartamiskäsittely

Hiusten kihartamiskäsittely - Kampaamo-Parturi Nina's Lifestyles, Satamakatu

Tavoitteena on luoda asiakkaalle kiharakäsittely, joka tukee asiakkaan leikkausmallia ja kampausta. Ensin arvioimme hiuksen kunnon ja laadun, jonka perusteella pystymme valitsemaan juuri oikean ainevahvuuden ja kihartamistuotteen taataksemme onnistuneen lopputuloksen. Valikoimissamme on myös italialainen erikoispermanentti.

Olaplex-elämys

Olaplex-elämys - Kampaamo-Parturi Nina's Lifestyles, Satamakatu

Kemiallisissa käsittelyissä kuten värjäys, vaalennus ja kihartaminen hiuksen keratiiniketjuja yhdistäviä rikkisidoksia katkeaa, joka haurastuttaa hiuksen rakennetta. Olaplex vahvistaa hiuksen rakennetta ja jälleenrakentaa hiusta patentoidun ainesosan avulla.

Kotihoito- ja viimeistelytuotteet

Kotihoito- ja viimeistelytuotteet - Kampaamo-Parturi Nina's Lifestyles, Satamakatu

Awapuhi Wild Ginger luxussarja. Ainutlaatuinen luxus-tuotteiden sarja, jonka laadukkaat ainesosat korjaavat vaurioituneita hiuksia ja tehokosteuttavat niitä.

Intensive Aqua tuote on suunniteltu parantamaan erilaisia hiusten ja hiuspohjan ongelmia jättämättä kuitenkaan huomioimatta hiusten kuntoa.